Pompa nxehtësie me burim nxehtësie ajrin (ajër/ujë)


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. Heat Pump
  Prodhues: LG

  Nr. ID i produktit: 17439

  Tipi i produktit : HM071M.U42
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  LG Therma V Monobloc

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 7.00
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 7
  Etiketimi i enrgjisë: A
 2. /h/p/hpair.png
  Prodhues: FUJITSU

  Nr. ID i produktit: 6234

  Tipi i produktit : Fujitsu WGYK160DG9-WOYK112LCTA
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Air to water SPLIT TYPE High Power Series heat pump

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 11.00
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 3. /h/p/hpair.png
  Prodhues: FUJITSU

  Nr. ID i produktit: 6232

  Tipi i produktit : Fujitsu WSYK160DG9-WOYK112LCTA
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Air to water SPLIT TYPE High Power Series heat pump

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 11.00
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 4. /h/p/hpair.png
  Prodhues: DAIKIN

  Nr. ID i produktit: 5882

  Tipi i produktit : Daikin ERLQ014CW1/EHBX16CB3V
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Daikin split wall type low-temperature heat pump for cooling heating and domestic hot water.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  COP [SCOP] sezonal: 3.83
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 14.50
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 13
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 5. /h/p/hpair.png
  Prodhues: DAIKIN

  Nr. ID i produktit: 5880

  Tipi i produktit : Daikin ERLQ014CV3/EHBX16CB3V
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Daikin split wall type low-temperature heat pump for cooling heating and domestic hot water.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  COP [SCOP] sezonal: 3.83
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 14.50
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 13
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 6. /h/p/hpair.png
  Prodhues: DAIKIN

  Nr. ID i produktit: 5876

  Tipi i produktit : Daikin ERLQ014CV3/EHVX16S18CB3V
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Daikin split wall type low-temperature heat pump for heating and domestic hot water.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  COP [SCOP] sezonal: 3.83
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 14.50
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 7. /h/p/hpair.png
  Prodhues: DAIKIN

  Nr. ID i produktit: 5861

  Tipi i produktit : Daikin ERLQ014CW1/EHVX16S26CB9W
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompa e ngrohjes e integruar me temperaturë të ulët të ndarjes Daikin për ngrohje dhe ujë të ngrohtë.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  COP [SCOP] sezonal: 3.83
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 14.50
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 13
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 8. /h/p/hpair.png
  Prodhues: DAIKIN

  Nr. ID i produktit: 5856

  Tipi i produktit : Daikin ERLQ014CW1/EHVH16S18CB3V
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompa e ngrohjes e integruar me temperaturë të ulët të ndarjes Daikin për ngrohje dhe ujë të ngrohtë.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  COP [SCOP] sezonal: 3.83
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 14.50
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 9. /h/p/hpair.png
  Prodhues: DAIKIN

  Nr. ID i produktit: 5855

  Tipi i produktit : Daikin ERLQ014CV3/EHVH16S26CB9W
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompa e ngrohjes e integruar me temperaturë të ulët të ndarjes Daikin për ngrohje dhe ujë të ngrohtë.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  COP [SCOP] sezonal: 3.83
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 14.50
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 10. /h/p/hpair.png
  Prodhues: DAIKIN

  Nr. ID i produktit: 5211

  Tipi i produktit : Daikin EWYQ011ACV3
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Daikin air cooled inverter heat pump for heating and cooling.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  COP [SCOP] sezonal: 3.41
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 13.80
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 11
  Etiketimi i enrgjisë: A+
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem