Kolektorë diellorë për ujë të nxehtë


Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. Image label
  Prodhues: VIESSMANN

  Nr. ID i produktit: 7256

  Tipi i produktit : Kolektor solar Vitosol 100-FM SVKF
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Per montim ne kulme te rrafshta ose te pjereta ose montim i lire.Pjesa selektive e absorberit te panelit Vitosol 100 FM garanton absorbim te madh te rrezeve te diellit.Tubat e bakrit te montuara ne forme gjarperi garantojne absorbim dhe harxhim te barabarte te absorberit.Shtepiza e panelit ka nje termoizolim qe mundeson temperature te perhershme,dhe ka nje kapak nga xhami solar me permbajtje te vogel te metalit.Tuba fleksibel dhe forcimi i tyre me O-unaze mundeson lidhje te sigurte paralele te 12 paneleve Kompleti i montimit me ndihmen e pjeseve te unazave shtrenguese mundeson nje lidhje te lehte te fushes se kolektorit me rrjetin solar.Ne tubin e ujit te ngrohte te rrethit solar montohen senzor uronik per temperaturen e kolektorit .Panel i rrafshte (sheshte)me kapacitet te larte per montim ne kulme te rafshta dhe te pjereta.Verzioni Vitosol-FM me termo-nderpreres ThermProtect per instalim te solarit pa avull dhe me vetembrojtje.Modeli i absorberit ne forme gjarperi me rrjete te integruara.Lidhje paralele per 12 panele.Shtepiza eshte e punuar nga aluminiumi.Shfrytezim i larte fale absorberit me nje lyerje selektive,stabel,kapak me transparence te larte,qelq special dhe termoizolim te larte.Mbyllje hermetike e perhershme dhe stabilitet te larte per shkak te shtepizes nga alumini i kthyer pa nderprerje.Mur i blinduar nga celiku i zinguar rrezistent ndaj korozionit. Viessmann sistemi per lidhje dhe shterngime eshte shume i lehte dhe i thjeshte,i kompletuar nga komponente te inoxit dhe aluminit,te provuara statikisht nga korozioni-vetem per Viessmann panelet.Montim i shpejte dhe i sigurte duke ju falenderuar tubave dhe elementeve fleksibel Solar Keymark

  Kursime:

  65 %
  An average household can save around 65 % of the annual energy consumption for hot water preparation

  Efikasiteti termik [%]: 80
  Lloji i teknologjisë: FLAT COLLECTOR
  Madhësia e kolektorit solar [m²]: 2
  Kapaciteti [W]: 1,635
 2. Image label
  Prodhues: VIESSMANN

  Nr. ID i produktit: 7255

  Tipi i produktit : Kolektor solar Vitosol 100-FM SV1F
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Kolektor solar Vitosol 100-FM. Panel i rrafshte,tip SV1F. Per montim ne kulme te rrafshta ose te pjereta ose montim i lire.Pjesa selektive e absorberit te panelit Vitosol 100 FM garanton absorbim te madh te rrezeve te diellit.Tubat e bakrit te montuara ne forme gjarperi garantojne absorbim dhe harxhim te barabarte te absorberit.Shtepiza e panelit ka nje termoizolim qe mundeson temperature te perhershme,dhe ka nje kapak nga xhami solar me permbajtje te vogel te metalit.Tuba fleksibel dhe forcimi i tyre me O-unaze mundeson lidhje te sigurte paralele te 12 paneleve Kompleti i montimit me ndihmen e pjeseve te unazave shtrenguese mundeson nje lidhje te lehte te fushes se kolektorit me rrjetin solar.Ne tubin e ujit te ngrohte te rrethit solar montohen senzor uronik per temperaturen e kolektorit .Panel i rrafshte (sheshte)me kapacitet te larte per montim ne kulme te rafshta dhe te pjereta.Verzioni Vitosol-FM me termo-nderpreres ThermProtect per instalim te solarit pa avull dhe me vetembrojtje.Modeli i absorberit ne forme gjarperi me rrjete te integruara.Lidhje paralele per 12 panele.Shtepiza eshte e punuar nga aluminiumi.Shfrytezim i larte fale absorberit me nje lyerje selektive,stabel,kapak me transparence te larte,qelq special dhe termoizolim te larte.Mbyllje hermetike e perhershme dhe stabilitet te larte per shkak te shtepizes nga alumini i kthyer pa nderprerje.Mur i blinduar nga celiku i zinguar rrezistent ndaj korozionit. Viessmann sistemi per lidhje dhe shterngime eshte shume i lehte dhe i thjeshte,i kompletuar nga komponente te inoxit dhe aluminit,te provuara statikisht nga korozioni-vetem per Viessmann panelet.Montim i shpejte dhe i sigurte duke ju falenderuar tubave dhe elementeve fleksibel Solar Keymark Reg.Nr.: 011-7S2672 F • bruto/aperturna/absorber: 2,51/2,33/2,32 m² • 41,5 kg • Lartesia/gjeresia/thellesia: 2380/1056/72 mm • Lidhjetк: Ø22 mm • Absorbimi/emetimi: 95/5 % • Izolimi termik:Izolimi termik nga leshi mineral.Qelqi solar i kolektorit:3.2mmm • maks. presioni punues: 6 bar • Shkalla optike e shfrytezimit: 0,803 • Коеficienti i humbjes se nxehtesise k1: 3,675 W/m²/K • Коеficienti i humbjes se nxehtesise k2: 0,037 W/m²/K

  Kursime:

  65 %
  An average household can save around 65 % of the annual energy consumption for hot water preparation

  Efikasiteti termik [%]: 80
  Lloji i teknologjisë: FLAT COLLECTOR
  Madhësia e kolektorit solar [m²]: 3
  Kapaciteti [W]: 1,895
 3. Image label
  Prodhues: SONNENKRAFT,AUSTRIA

  Nr. ID i produktit: 5743

  Tipi i produktit : Solar collector SK500-ECO-AL
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Kolektor diellor SK 500. Montimi në çati, vertikal, , sistem i shpejtë i montimit, kolektor i sheshtë me pellgun e zbrazët përmban më shumë energji me më pak peshë. Sipërfaqja shumë përzgjedhëse, thithëse është e veshur me vakum me AL, absorbues me labirint me gjatësi termike> 21 m, siguron temperaturë më të lartë dhe ndërlidhje me 6 kolektorë në një rresht. Konektor ekskluziv hidraulik siguron përforcim të shpejtë pa mjete për kyçje, dizajn me kornizë të jashtme prej qelqi diellor prej 3,2 mm, matje e saktë e temperaturës, me sensor të integruar dhe sondë (6mm) në kolektor, ideale për montime në kulm dhe montime të lira, Sipërfaqja e hapjes / absorbuesit: 2,57 / 2,3 / 2,2 m² • Pesha (e zbrazët): 40 kg • Lartësia / Gjatësia / Thellësia: 2079/1239/100 mm • Lidhjet: 1''male +1 '' femra e sipërme e majtë e sipërme e djathtë • Absorber: Aliazh alumini me sipërfaqe të plotë absorboni veshje me vakuum shumë selektive • Absorbimi / Shkarkimi: 95/5% • Strehimi i kolektorëve: tabaka alumini me ujë të kripur • Izolimi i nxehtësisë: leshi mineral prej 50 mm, • Xhami i koleksionistit: qelqi diellor i mbrojtur prej 3,2 mm • max. presioni i punës: 10 bar • Kapaciteti i rekomanduar: 15 deri 40 l / h për m² • Pjerrësia e kolektorit: 15 ° - 75 ° • Faktori i konvertimit: 0,763 • Koeficienti termik a1: 3,914 W / m² / K • Koeficienti termik a2: 0,018 W / m² / K • Verifikimi: Testet për cilësinë dhe performancën sipas EN-12975, Solar Keymark, provë e rendimentit minimal, testoni ndikimin e qytetit, shtojcën statike në DIN dhe EN

  Kursime:

  65 %
  An average household can save around 65 % of the annual energy consumption for hot water preparation

  Efikasiteti termik [%]: 76
  Lloji i teknologjisë: FLAT COLLECTOR
  Madhësia e kolektorit solar [m²]: 3
 4. Image label
  Prodhues: SONNENKRAFT,AUSTRIA

  Nr. ID i produktit: 5662

  Tipi i produktit : Panel diellor SCE 202
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Kolektor diellor SCE202 . Montuar në çati, portret,sistem i shpejtë i montimit, kolektor i sheshtë me pellgun e zbrazët përmban më shumë energji me më pak peshë. Sipërfaqja shumë përzgjedhëse, thithëse është e veshur me vakum me AL, absorbues me labirint me gjatësi termike> 21 m, siguron temperaturë më të lartë dhe ndërlidhje me 6 kolektorë në një rresht. Konektor ekskluziv hidraulik siguron përforcim të shpejtë pa mjete për kyçje, dizajn me kornizë të jashtme prej qelqi diellor prej 3,2 mm, matje e saktë e temperaturës, me sensor të integruar dhe sondë (6mm) në kolektor, ideale për montime në kulm dhe montime të lira, Sipërfaqja e hapjes / absorbuesit: 2.02 / 1.92 / 1.85 m² • Pesha (e zbrazët): 28 kg • Lartësia / Gjatësia / Thellësia: 1730/1170 / 73mm • Lidhjet: 4 * CU22 • Absorber: Aliazh alumini me sipërfaqe të plotë absorboni veshje me vakuum shumë selektive • Absorbimi / Shkarkimi: 95/5% • Stenda e kolektorëve: korniza alumini • Izolimi i nxehtësisë: leshi mineral 30mm, • Xhami i koleksionistit: qelqi diellor i mbrojtur prej 3,2 mm • max. presioni i punës: 10 bar • Kapaciteti i rekomanduar: 30 deri 60 l / h për m² • Pjerrësia e kolektorit: 15 ° - 75 ° • Faktori i konvertimit: 0,755 • Koeficienti termik a1: 3,74 W / m² / K • Koeficienti termik a2: 0,015W / m² / K • Verifikimi: Testet për cilësinë dhe performancën sipas EN-12975, Solar Keymark, provë e rendimentit minimal, testoni ndikimin e qytetit, shtojcën statike në DIN dhe EN

  Kursime:

  65 %
  An average household can save around 65 % of the annual energy consumption for hot water preparation

  Efikasiteti termik [%]: 75
  Lloji i teknologjisë: FLAT COLLECTOR
  Madhësia e kolektorit solar [m²]: 2
 5. Image label
  Prodhues: SONNENKRAFT,AUSTRIA

  Nr. ID i produktit: 5661

  Tipi i produktit : Panel Diellor SK400-AL
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Kolektor diellor SK400N-AL. Montuar në çati, Vetikal, sistem i shpejtë i montimit, kolektor i sheshtë me pellgun e zbrazët përmban më shumë energji me më pak peshë. Sipërfaqja shumë përzgjedhëse, thithëse është e veshur me vakum me AL, absorbues me labirint me gjatësi termike> 21 m, siguron temperaturë më të lartë dhe ndërlidhje me 6 kolektorë në një rresht. Konektor ekskluziv hidraulik siguron përforcim të shpejtë pa mjete për kyçje, dizajn me kornizë të jashtme prej qelqi diellor prej 3,2 mm, matje e saktë e temperaturës, me sensor të integruar dhe sondë (6mm) në kolektor, ideale për montime në kulm dhe montime të lira, Sipërfaqja e hapjes / absorbuesit: 2,12 / 1,78 / 1,77 m² • Pesha (e zbrazët): 32 kg • Lartësia / Gjatësia / Thellësia: 2038/1039/90 mm • Lidhjet: lidhjet 1''male / vidhos • Absorber: Aliazh alumini me sipërfaqe të plotë absorboni veshje me vakuum shumë selektive • Absorbimi / Shkarkimi: 95/5% • Strehimi i kolektorëve: tabaka alumini me ujë të kripur • Izolimi i nxehtësisë: leshi minerali 40 mm, • Xhami i koleksionistit: qelqi diellor i mbrojtur prej 3,2 mm • max. presioni i punës: 10 bar • Kapaciteti i rekomanduar: 15 deri 40 l / h për m² • Pjerrësia e kolektorit: 15 ° - 75 ° • Faktori i konvertimit: 0,763 • Koeficienti termik a1: 3,914 W / m² / K • Koeficienti termik a2: 0,012 W / m² / K • Verifikimi: Testet për cilësinë dhe performancën sipas EN-12975, Solar Keymark, provë e rendimentit minimal, testoni ndikimin e qytetit, shtojcën statike në DIN dhe EN

  Kursime:

  65 %
  An average household can save around 65 % of the annual energy consumption for hot water preparation

  Efikasiteti termik [%]: 77
  Lloji i teknologjisë: FLAT COLLECTOR
  Madhësia e kolektorit solar [m²]: 2
 6. Image label
  Prodhues: SONNENKRAFT,AUSTRIA

  Nr. ID i produktit: 5659

  Tipi i produktit : Panel Diellor SKR500
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Kolektor diellor SKR 500. Montimi në çati, vertikal, dizajn pa kornizë, sistem i shpejtë i montimit, kolektor i sheshtë me pellgun e zbrazët përmban më shumë energji me më pak peshë. Sipërfaqja shumë përzgjedhëse, thithëse është e veshur me vakum me AL, absorbues me labirint me gjatësi termike> 21 m, siguron temperaturë më të lartë dhe ndërlidhje me 12 kolektorë në një rresht. Konektor ekskluziv hidraulik siguron përforcim të shpejtë pa mjete për kyçje, dizajn pa kornerë xhami prej 3,2 mm, matje e saktë e temperaturës, me sensor të integruar dhe sondë (6mm) në kolektor, ideal për montime në kulm dhe montime të lira, • Solar Keymark Reg.Nr .: 011-7S1277 F • Sipërfaqja bruto / e hapjes / absorbuesit: 2,57 / 2,26 / 2,29 m² • Pesha (e zbrazët): 38 kg • Lartësia / Gjatësia / Thellësia: 2079/1240/95 mm • Lidhjet: bakri i zakonshëm 18 mm • Absorber: Alumini për një absorbues të plotë në tavolinë, një shtresë vakumi shumë selektive • Labyrinth ndërlidh vetë-shkarkimin optimal dhe sjelljen e mirë gjatë stagnimit • Absorbimi / Shkarkimi: 95/5% • Stenda e kolektorëve: pellgu i uritur alumini • Izolimi termik: lesh mineral prej 50 mm, • Xhami i koleksionistit: qelqi diellor i mbrojtur prej 3,2 mm • max. presioni i punës: 10 bar • Kapaciteti i rekomanduar: 10 deri 35 l / h për m² • Pjerrësia e kolektorit: 15 ° - 75 ° • Faktori i konvertimit: 0,82 • Koeficienti termik a1: 3.821 W / m² / K • Koeficienti termik a2: 0,0108 W / m² / K • Verifikimi: Testet për cilësinë dhe performancën sipas EN-12975, Solar Keymark, provë e rendimentit minimal, testoni ndikimin e qytetit, shtojcën statike në DIN dhe EN

  Kursime:

  65 %
  An average household can save around 65 % of the annual energy consumption for hot water preparation

  Efikasiteti termik [%]: 82
  Lloji i teknologjisë: FLAT COLLECTOR
  Madhësia e kolektorit solar [m²]: 3
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem