Dyer


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. KBE system 70 mm
  Prodhues: KBE

  Nr. ID i produktit: 19437

  Tipi i produktit : KBE system 70 mm
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  A 5-chamber

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.30
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  Materiali mbushës: Argon
 2. KBE system 76 mm
  Prodhues: KBE

  Nr. ID i produktit: 19436

  Tipi i produktit : KBE system 76 mm
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Për më tepër, KBE 76 me anë të ashtuquajturës " teknologjia e mbindërtimit”, ofron një gamë të gjerë të dizajnit të lirë individual -. P.sh. llojshmëri ngjyrash, sistemeve lidhëse alumini, zgjidhje të ventilimit si dhe opsionet e izolimit dhe salldimit.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.00
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 3. Windows and Doors
  Prodhues: SALAMANDER

  Nr. ID i produktit: 17893

  Tipi i produktit : Strimline
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem profilesh me 5 dhoma, me guarnicion termoizolues ndares, thellesia e konstruksionit: 76 mm

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.20
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  Materiali mbushës: Argon
 4. Windows and Doors
  Prodhues: SALAMANDER

  Nr. ID i produktit: 17891

  Tipi i produktit : BluEvolution 92 MD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem profilesh me 6 dhoma, me guarnicion termoizolues qendror, thellesia e konstruksionit: 92 mm

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.00
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 5. Windows and Doors
  Prodhues: SALAMANDER

  Nr. ID i produktit: 17889

  Tipi i produktit : BluEvolution 82 MD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem profilesh me 6 dhoma, me guarnicion termoizolues qendror, thellesia e konstruksionit: 82 mm

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.98
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 6. Windows and Doors
  Prodhues: ALUPLAST

  Nr. ID i produktit: 17878

  Tipi i produktit : IDEAL 5000
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Dyer PVC sistem profilesh me 6-dhoma dhe 3 guarnicione termoizoluese

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.10
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 7. Windows and Doors
  Prodhues: ALUPLAST

  Nr. ID i produktit: 17875

  Tipi i produktit : IDEAL 4000
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Dyer PVC sistem profilesh me 5-dhoma dhe 2 guarnicione termoizoluese

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.30
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  Materiali mbushës: Argon
 8. Schuco Living 82 mm
  Prodhues: SCHUCO

  Nr. ID i produktit: 7284

  Tipi i produktit : Schuco Living 82 mm
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  A 7-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth of 88 mm.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.90
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 9. GENEO
  Prodhues: REHAU

  Nr. ID i produktit: 7283

  Tipi i produktit : GENEO
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  A 6-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth of 86 mm.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.80
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 10. Euro-Design 70
  Prodhues: REHAU

  Nr. ID i produktit: 7281

  Tipi i produktit : Euro-Design 70
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Thellësia e ndërtimit: 70 mm / Mbyllja qendrore. Numri i dhomave të ajrit: 5 dhoma. Izolimi termik: Kornizë zvicerane me Uf deri 1,2 W/m²K. Izolim nga zhurma: deri në klasën 4 të mbrojtjes nga zhurma (VDI 2719). Pengesa nga vjedhja: deri në klasën 3 të rezistencës (DIN V ENV 1627). Papërshkueshmëri nga ajri/shiu me erë: deri në klasën 4 (DIN 12207) / E750 (DIN 12208).

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.30
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  Materiali mbushës: Argon
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem