Dritare dhe dyer


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. Windows and Doors
  Prodhues: DECCO

  Nr. ID i produktit: 26016

  Tipi i produktit : DECCO83
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  81mm,3 gasked,7hamber

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.97
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 2. Windows and Doors
  Prodhues: DECCO

  Nr. ID i produktit: 26015

  Tipi i produktit : THERMICCO
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  90mm, 3 gaskets, 8  chambers

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.78
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 3. Windows and Doors
  Prodhues: DECCO

  Nr. ID i produktit: 26014

  Tipi i produktit : DECCO 70
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  70mm, 2 gaskets, 6 chambers

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.10
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  Materiali mbushës: Argon
 4. Windows and Doors
  Prodhues: INTERNOVA

  Nr. ID i produktit: 26013

  Tipi i produktit : 6000 - Classic
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sestokomorni profil sa tri dihotvanja gume I dubinom ugradnje od 80mm

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.89
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 5. Windows and Doors
  Prodhues: INTERNOVA

  Nr. ID i produktit: 26012

  Tipi i produktit : 6000 - Classic
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sestokomorni profil sa tri dihotvanja gume I dubinom ugradnje od 80mm

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.16
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  Materiali mbushës: Argon
 6. /w/i/windows_and_doors.png
  Prodhues: TROCAL

  Nr. ID i produktit: 21398

  Tipi i produktit : Trocal 88MD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Trashesia 88 mm, 3 diktuna, 7 fusha termike, xhami e vendosjese se xhamit me dy ose 3 shtresa

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.00
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  Materiali mbushës: Argon
 7. Windows and Doors
  Prodhues: REHAU

  Nr. ID i produktit: 21397

  Tipi i produktit : GENEO
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Materiali High-Tech RAU-FIPRO® i bën profilet shumë stabil. Thellësia e ndërtimit të elementit: 86 mm. Numri i dhomave të ajrit: 6 dhoma. Izolimi termik Uf deri 0,85 W/m²K Kursimi i energjisë: deri në 76%. Materiali: material i përzierjes së fibrave RAU-FIPRO, prej RAU-PVC me vlerë të lartë për cilësi më të mirë të sipërfaqes. Izolim nga zhurma deri në klasën e 5-të të mbrojtjes nga zhurma. Rezistencë ndaj thyerjes deri në klasën 3 të rezistencës, deri në klasën 2 të rezistencës pa çelik. Përshkueshmëria e ajrit 4 (DIN EN 12207). Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë 9A (DIN EN 12208)

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.80
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 8. Windows and Doors
  Prodhues: KBE

  Nr. ID i produktit: 20531

  Tipi i produktit : KBE system 70 mm
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  A 5-chamber

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.30
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  Materiali mbushës: Argon
 9. Windows and Doors
  Prodhues: KBE

  Nr. ID i produktit: 20530

  Tipi i produktit : KBE system 76 mm
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Për më tepër, KBE 76 me anë të ashtuquajturës " teknologjia e mbindërtimit”, ofron një gamë të gjerë të dizajnit të lirë individual -. P.sh. llojshmëri ngjyrash, sistemeve lidhëse alumini, zgjidhje të ventilimit si dhe opsionet e izolimit dhe salldimit.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.00
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  Materiali mbushës: Argon
 10. Windows and Doors
  Prodhues: ALUPLAST

  Nr. ID i produktit: 19794

  Tipi i produktit : IDEAL 6000
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Dritare PVC sistem profilesh me 6-dhoma dhe 3 guarnicione termoizoluese

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.10
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  Materiali mbushës: Argon
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem